ClickCease

DunaluxAblak

MŰANYAG ABLAKOK

Optimum

Az Optimum család a legjobb választásnak számít korlátozott költségvetés esetén, kedvező ár-teljesítmény aránya megbízható profilt, és az aktuális lakhatás szabálykövetelményeinek való tökéletes megfelelést rejt.

ELEGANT

Az Elegant család tagjai kiváló hő-és hangszigetelő értékekkel rendelkeznek, így tökéletes választásnak számítanak hőszigetelt lakások és házak számára. Magas hang szigetelési mutatóik miatt kertes övezetben és a város szívében egyaránt nyugalmat csempész otthonunkba.

Synego

Elegáns megjelenés, formatervezett design. A magas stabilitási elvárásoknak megfelelő nyílászáró, melyre hőszigetelésben is számíthatunk.

Műanyag ablak

Akár építkezésről, akár lakásfelújításról van szó, egy jó minőségű műanyag ablak hosszú távú befektetés és rendkívül költséghatékony megoldást jelent. Ezt mi is így gondoljuk a Realtherm csapatával, így velünk az ablak gyártás kivételes minőségben valósul meg. A legnívósabb német műanyag nyílászáróprofil gyártó cégek termékeit kínáljuk mindazoknak, akiknek kiemelkedő szempont a tartós kialakítás, a kiváló ár/érték arány, és az energiatudatosság.

Lecserélné a meglévő nyílászárókat? Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Műanyag ablak legfőbb előnyei:

  • hosszú élettartam: akár évtizedekre letudhatjuk az újabb nyílászáró vásárlást
  • könnyű karbantartás és tisztítás
  • kiváló zajszűrés: nyugodtan dolgozhatunk vagy pihenhetünk mellette
  • kivételes szigetelőképesség: jelentős energiamegtakarítást érhetünk el
  • ellenálló az időjárási viszontagságokkal szemben
  • alumínium burkolattal gyakorlatilag bármilyen színben elérhető, a festék nem fog lepattogni

Műanyag ablak gyártás hosszú élettartammal

Ahány megrendelő, annyiféle igény merülhet fel a nyílászárók paramétereit illetően. Ezt a sokszínűséget figyelembe véve, a műanyag ablakok különböző tulajdonságokkal kerülnek ki a gyártósorról, melyeket a vásárlás során érdemes figyelembe vennünk. Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy bárki találhasson az otthonába megfelelő nyílászárót – széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy bármilyen építészeti megoldáshoz, de még az egyedi igényekhez is igazodni tudjunk.


Ezek közül a legfontosabbak:

Beépítési mélység: más néven szélesség vagy profilvastagság, mely beépítésre kerül. Kínálatunkban 71,76 illetve 80 mm profilú ablakokat talál.

Légkamrák száma: nem más, mint magában a szerkezetben lévő légrések, vagyis levegőcellák száma. Elsősorban ezek felelősek a hő- és hangszigetelésért és meghatározzák a műanyag ablak szélességét is. Ablakaink népszerű, 5 illetve 6 légkamrás változatban érhetőek el.

Vasalat: az a mechanikai rész, melyet a kilinccsel mozgatunk. A megfelelő záródás miatt rendkívül fontos. Műanyag ablakaink mind profi vasaltrendszerrel vannak felszerelve, melyek meggátolják az ablak „kiakadását”.

Üveg: prémium minőségű ablakaink kettő illetve háromrétegű üveggel vannak ellátva, a dupla rögzítésű üveglécek pedig fokozott védelmet biztosítanak a betörések, illetéktelen behatolások ellen. Fontos szempont lehet továbbá az ablaküveg Ug értékének figyelembe vétele is, mely a hőátbocsátási értéket jelöli. Minél alacsonyabb ez a szám, annál jobb az üveg hőszigetelő képessége.

Szárnyprofil: nem más, mint a nyílászáró kerete, vagyis az a felület, melybe maga az üvegezés kerül. Kínálatunkból választhat a modern, elegáns stílushoz kiválóan illeszkedő, egyenes szárnyprofilú, illetve íves, lekerekített ablakokat is, mely különleges optikai hangsúly kölcsönöz nyílászáróinak.

 

Műanyag ablakok

 
Műanyag ablakok kiváló hő- és hangszigeteléssel

 

Az álomotthon megvalósítása minden ember szemében élete egyik legnagyobb célja, hiszen folyamatosan törekszünk arra, hogy családunknak egy kényelmes és biztonságos otthont teremtsünk, ahol jól érezzük magunkat, s nyugodtan hajtjuk álomra a fejünket. A kényelem és biztonság tökéletes kiépítéséhez azonban elengedhetetlen otthonunk megfelelő védelme a környezeti hatásoktól, valamint a kiváló hő- és hangszigetelés.

A műanyag ablak gyártás rohamos léptékű fejlődése, ma már lehetővé tette számunkra, hogy az imént említett kívánalmak egyszerre teljesülhessenek. A Realtherm Kft. termékeit felhasználva Ön is kiélvezheti a legmodernebb technológia által nyújtott komfort élményét az év minden szakaszában. Elég csak szétnézni a kínálatunkban ahhoz, hogy megtalálja, amit keres, de kezdheti azzal is, hogy egy kicsit jobban megismer minket!

 

A jövő szellemében

A hőszigetelés egy többtényezős, összetett rendszer, mely sok elemből tevődik össze, azonban kétségtelen, hogy az ablakok tökéletes szigetelése az egyik legalapvetőbb lépés a kellemes légkör biztosításához. Az általunk forgalmazott termékek a legmodernebb technológiai eljárásokkal és eszközökkel készülnek, melyek a legszélsőségesebb igények kielégítésére hivatottak. Így akár, legyen szó egy nyüzsgő belvárosi lakásról, egy csendes, falusi környezetben épült családi házról, a magas színvonalú hő- és hangszigetelés garantált, ha minket választ.

Már közel 20 éve képviseltetjük magunkat a szakmában, mely idő alatt óriási szakmai tapasztalatra tettünk szert, s szakértelmünknek köszönhetően rendkívüli hatékonysággal tudunk lépést tartani a XXI. század kihívásaival és igényeivel a műanyag ablak gyártás és nyílászárók forgalmazása terén. Elhivatott, és ügyfélközpontú vállaltként szem előtt tarjuk az egyedi, különleges építészeti megoldásokhoz való igazodást, s a környezetvédelem és a fenntartható jövő jegyében szívügyünk az energiatakarékosság. A modern kori építészeti csodák, vagy a múltat idéző épületek terén egyaránt megtalálhatja velünk azt a megoldást, amely legjobban illeszkedik az adott környezetbe, s mellyel a legtöbbet hozhatja ki otthonából, irodájából stb., mind esztétikai, mind pedig pénzügyi oldalról. A változatos formavilág, széles kínálatot nyújtó színpaletta, s a különféle műanyag ablak méretek hihetetlen változásokat teremtenek egy-egy épület architektúrájában.

 

Miért épp műanyag ablakok?

A technológia rohamos fejlődése az építőiparban is érezteti hatását, hiszen a műanyag ablak gyártás során ma már olyan lehetőségek megvalósítására adatik lehetőségünk, melyekről korábban csak álmodozhattunk. Függetlenül attól, hogy új ingatlanokról, vagy lakásfelújításról van szó, ma már külön törvények határozzák meg, hogy milyen hőszigetelési paraméterekkel rendelkező nyílászárókat kell alkalmazni. Egy jól megválasztott, magas minőséget képviselő műanyag ablak egy hosszútávú befektetés, melynek több előnye is van. Elsősorban a hosszú élettartamnak köszönhetően évekig, évtizedekig nem kell a nyílászárócserén gondolkodnia, hiszen remekül állják a sarat az időjárás viszontagságaival szemben. Emellett a tökéletes hőszigetelésnek hála óriási összegeket spórolhat meg a fűtésszámlán, mellyel a környezetet is kíméli. A megrendelők különösen örülhetnek a kiváló szigetelésnek, hiszen végre leszámolhatnak a felesleges páralecsapódás miatt kialakuló makacs penészesedéssel is. Karbantartásuk és tisztításuk egyszerű, így végre marad időnk az igazán fontos dolgokra. Ráadásul a változatos műanyag ablak méretek, formák, színek stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek otthonának. A széles termékkínálatnak hála, lehet otthonunk klasszikus, vagy akár ultramodern stílusban berendezve, bármilyen enteriőrbe találhatunk majd megoldást.

 

Műanyag ablakok a modern építészeti stílushoz igazodva

A modern építészet stílusos és egyedi megoldásokat kíván a nyílászárók terén

Portfóliónkba olyan neves német műanyag nyílászáró gyártók termékeit építettük be, mint a Deceuninck és a Rehau. Ismerje meg legnépszerűbb ablakainkat!

 

Optimum műanyag ablakok

Az Optimum ablakok napjaink építkezéseinek népszerű eszközei, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy fő beszállítónk a Deceuninck a PVC alapú nyílászáró profilok, így a műanyag ablak gyártás vezető európai vállalata.

A Realtherm Optimum műanyag nyílászárórendszer töretlen népszerűségének oka abban rejlik, hogy a XXI. század igényeihez igazodó hő- és hangszigetelő képességgel bír. Ez önmagában azonban még nem magyarázat a közkedveltségre, ellenben fontos kiemelni azt, hogy az Optimum termékcsalád az egyik legjobb választás ár-érték arányban a piacon, emellett formatervezése, kialakítása is sokat hozzáad a vásárlási kedvhez. Az elegancia és a precizitás tökéletes ötvözetét képviseli, mely minden nemű épületben megállja a helyét, de elsősorban az új építésű házak, felújított lakások esetén ajánlott. A csúcsminőségű profil tükrében a karcsú szerkezet ellenére is kiváló hő,- és hangszigetelést biztosít, emellett az energiatakarékosság terén is remekel. 36 különféle színválasztékú dekorfólia repertoárjából választhat. Az öt légkamrás, 71 mm profilvastagságú, 3 rétegű Optimum műanyag ablak a tökéletes választás Önnek, ha csúcsminőségű terméket szeretne vásárolni kedvező áron.

A részletes paraméterekért és további információkért tekintse meg termékleírásunkat, vagy töltse le online katalógusunkat, melyekből mégtöbbet megtudhat az Optimum műanyag ablak előnyeiről.

 

Műanyag ablakok a RealThermtől - Optimum

Realtherm Optimum műanyag ablak

 

Elegant műanyag ablakok

Az Optimum termékcsalád mellett az Elegant műanyag ablakok is piacvezető termékek a nyílászárók versenyében. Ugyancsak a Deceuninck által gyártott, prémium minőségű, ám megfizethető áron kínált ablakról beszélünk. Az Elegant műanyag ablak már 6 légkamrával rendelkezik, s 3 rétegének, 76 mm-es profilvastagságának köszönhetően szintén páratlan kényelmet nyújt Önnek otthonában a hő- és hangszigetelést illetően. Alapelveink közé tartozik, hogy a stílusos megjelenés és a funkcionalitás nem zárja ki egymást, sőt épp ellenkezőleg. Az Elegant ablakok modern és esztétikus megjelenésük mellett kiválóan megállják helyüket bármilyen ingatlantípusban. Nálunk a klasszikus, fehér alapszínnel vagy akár 40 féle stílusos dekorfóliával is megvásárolhatja ezt a remek terméket. Egyedi igények esetén a külső alumínium burkolatnál korlátlan színválasztékot biztosítunk.

A részeletes leírások, és további ismertetők elérhetőek a termékleírásnál, vagy az online katalógusunkban. Amennyiben felkeltette érdeklődését a Realtherm bármely terméke, további információkért nézzen szét weboldalunkon.

Műanyag ablakok 40 féle stílusos dekorfóliával

Realtherm Elegant műanyag ablak

 

Synego műanyag ablakok

 

Az általunk forgalmazott harmadik termékcsalád a Synego profilrendszer. A Rehau a műanyag ablak gyártás szintén jeles képviselője, melynek nevéhez fűződő Synego ugyancsak a felső kategóriát képviseli pénztárcabarát áron. A Synego termékek megvásárlásával 50 év tapasztalatait megvalósító nyílászáróval teheti otthonának légkörét kellemesebbé, stílusosabbá, s nem mellesleg óriási összegeket spórolhat meg az energiatakarékosság jegyében.  A 80 mm vastag beépítési mélység, a 7 légkamra és a 3 rétegű üvegezés ritkán látott összhatást ér el a modern építészet terén. A Synego műanyag ablak építészeti szempontból különösen rugalmas, így az egyedi műanyag ablak méretek könnyen megvalósíthatók, szinte bármilyen formájú ablakok kivitelezése mellett.

A Synego műanyagablakokat a széles profilválaszték, változatos szín-, és formavilág teszi ideális megoldássá. Emellett érdemes kiemelni, hogy az egyedülálló HDF formulával ellátott ablak az optimalizált hőszigetelés mellett könnyen tisztán tartható, felülete simává és csillogóvá válik. A színválaszték terén a Synego viszi a prímet, hiszen több mint 50 színkombináció közül válogathat.

Ha úgy véli, a Synego termékcsalád képében találta meg az Önnek leginkább megfelelő nyílászárókat, s további adatokat szeretne megtudni a termékekről, akkor a részletes termékleírásnál, és az online katalógusunkban választ találhat kérdéseire.

Műanyag ablak gyártás széles profilválasztékkal

Realtherm Synego műanyag ablak

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és kíváncsi lenne, hogy milyen árszabással dolgozunk, milyen műanyag ablak méretek érhetők el, akkor weboldalunkon keresztül bármikor kérhet ajánlatot, s ennek tükrében eldöntheti, hogy szeretne-e tőlünk vásárolni.