ClickCease

Külső redőnyök

Érdemes minden épületre külső redőnyt szereltetni. Ez esztétikus és funkcionális kiegészítője lehet minden ablaknak, ráadásul könnyen illeszthető minden építészeti stílushoz. Védje belső terét a túlzott meleg és napfény ellen, nyerjen intimitást, és riassza el az esetleges betolakodókat. Emellett növelje meg ablakai tartósságát, és élvezze a homlokzat vonzó kiegészítését. Minderre különböző redőnytípusok képesek.

SK90
Az adaptációs roletták szárnya a nyílászáró üregébe vagy az épület homlokzatára van rögzítve. A szereléshez nem kell az épület aktuális állapotát megbontani.
Homlokzati roletták
Szerelés közvetlenül az ablak tokjára. PVC vagy polisztirol szárnyak teljes vagy részleges beépítéshez.
Falba süllyesztett roletták
Falba süllyesztett roletta beépítését az épület építési fázisában javasoljuk. Már meglévő épületekben a szemöldökfa módosítására van szükség.
Screen roletták
A roletták készítéséhez felhasznált anyag elnyeli és visszaveri a napsugárzás nagy részét, megőrizve a tökéletes szellőzést
Falba süllyesztett roletták
A falba süllyesztett roletta tokja teljes mértékben be van építve, egyáltalán nem látható. Az ilyen rendszer elemei egyszerűen felszerelhetők bármilyen típusú falra.