ClickCease

Synego Bejárati ajtók

kiváló, akár Ud=0,82 W/m2K
MABISZ minősített rúdzárral szerelve leemelésgátló ajtópántokkal felszerelve rendelhető acélmerevített szendvicspanellel, vagy ragasztott biztonsági üveggel
80 mm, REHAU Synego profilrendszer
egyenes vonalvezetésű szárnyprofil
50 különféle dekorfólia

Rehau – Synego – Ajtók

Elegáns megjelenés, formatervezett design. A bejárati ajtóval szemben támasztott magas stabilitási elvárásoknak megfelelő nyílászáró, melyre hőszigetelésben is számíthatunk.

 

Fő terméktulajdonságok

Hőszigetelés: a lehető legmagasabb hőszigetelő tulajdonsággal bíró műanyag bejárati ajtónk. (kiváló, akár Ud=0,82 W/m2K) Hatékonyabb tömítés a küszöb mentén négy tömítési síknak köszönhetően.

Biztonsági funkciók: MABISZ minősített rúdzárral, a leemelést megakadályozó ajtópántokkal ellátva. Amennyiben szeretné tovább fokozni a műanyag bejárati ajtó biztonságát acélmerevített szendvicspanellel, illetve ragasztott biztonsági üveggel növelhető a betöréssel szembeni ellenálló képesség.

Beépítési mélység (profilvastagság): 80 mm

Profil: 80 mm, ajtótok: 7 légkamra, ajtószárny: 5 légkamra, REHAU Synego profilrendszer

Kialakítás: egyenes vonalvezetésű szárnyprofil

Színválaszték: Több, mint 50 szín, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben

Akadálymentesség: az alacsony, 20 mm magas küszöb lehetővé teszi az akadálymentes közlekedést.

 

 

Rehau Synego bejárati ajtók

 

A jól ismert Rehau gyártó nyílászárói méltán híresek, és előszeretettel alkalmazott gyártmányok Európa szerte, hiszen primer minőséget képviselnek. A műanyag ablakok mellett a Rehau bejárati ajtó is népszerű terméknek számít hazánkban is, így most egy rövid összefoglaló erejéig bemutatjuk, hogy miért is érdemes a Rehau Synego bejárati ajtó mellett letenni a voksát.

 

rehau bejárati ajtó kiváló szigetelési tulajdonságokkal
 

Minden ajtó egy új lehetőség

A bejárati ajtóknak több elsődleges funkciója van, kezdve a biztonságtól, a hő-, és hangszigetelésig. De ugyanúgy fontos rendeltetése van a strapabíróságnak, kényelmi funkcióknak, sőt még a megjelenésnek is. Hiszen a nyílászárók szín-, és formavilága hozzájárul otthona arculatához és stílusvilágához.

A bejárati ajtók szigorú kritériumoknak kell, hogy megfeleljenek, hiszen a szigetelési hiányosságok, biztonságmechanikai hibák rengeteg kellemetlenséget és kiadást vonnak maguk után. Ha az Ön lakásának ajtaja is már az elavult kategóriát képviseli az említett szempontok alapján, tehát nem érzi biztonságosnak, nem túl esztétikus, rosszul szigetel, akkor érdemes egy modern és minden téren kielégítő, új bejárati ajtóba fektetni a pénzét, mely garantáltan gyorsan megtérül. Ilyen lehet például a Rehau bejárati ajtó.

 

A Rehau bejárati ajtó

A minőségi bejárati ajtók egyik legnívósabb, hazánkban is elérhető képviselője a Rehau Synego ajtó. A kínálatunkban megtalálható nyílászáró tulajdonságai révén minden ingatlanban megállja a helyét. Több szempontból is érdemes körüljárni a Rehau ajtó jellemvonásait, ám első körben a hőszigetelőképességet kell szemügyre venni. Az általunk forgalmazott műanyag bejárati ajtók közül a Rehau ajtó rendelkezik a legjobb szigetelési tulajdonságokkal, akár a 0,82 W/m2K-ot is elérheti. A titok nyitja részben a hatékony tömítés a küszöb mentén, illetve a 80 mm-es profilvastagság. Az úgynevezett ajtótok 7 légkamrás, míg az ajtószárny 5 légkamrával rendelkezik. Ezen technikai kialakításnak hála óriási összegeket spórolhat meg a fűtési szezonban, de természetesen ehhez hozzátartozik a megfelelően szigetelő ablakok megléte is. Másfelől a hangszigetelés szempontjából is elsőrangú, mely képesség kifejezetten előnyös lehet például, ha lakása egy társasház folyosójára nyílik.

A bejárati ajtó kétség kívül legfontosabb funkciója a biztonság megteremtése, a betörők, illetéktelen behatolók távoltartása, a magánszféra biztosítása. A 80 mm-es profilvastagság mellett a Rehau ajtó MABISZ minősített rúdzárral, a leemelést megakadályozó ajtópántokkal van ellátva. Igény szerint az ajtó biztonságmechanikai tulajdonságai tovább bővíthetők acélmerevített szendvicspanellel, illetve ragasztott biztonsági üveggel.

 

rehau ajtó változatos külsővel

A bejárati ajtók megjelenése is fontos szempont lehet annak kiválasztásakor

 

Egyéb előnyök

A funkcionalitás mellett nem szabad megfeledkezni sem a kényelmi funkciókról, sem pedig a megjelenésről, hiszen, ha nem is elsődlegesen, de mindenképp hozzátartoznak a bejárati ajtók kritériumrendszeréhez. A kényelmi funkción belül kiemelt szerepet kap az akadálymentesség. A Rehau bejárati ajtó mindössze 20 mm magas küszöbe lehetővé teszi lakásában az akadálymentesítés ezen formáját, így ez idősek, rokkantak számára is nagy könnyebbséget jelenthet.

Ami az esztétikai vonalat illeti, ha a Rehau bejárati ajtó beépítését szeretné otthonába, akkor a színvilág széles választéka kínálkozik, ugyanis több mint 50 szín közül válogathat, kasírozás fa-, alumínium dekorral és RAL szerinti színekben. Az ajtó kialakítását tekintve az egyenes vonalvezetésű szárnyprofil jellemzi. Könnyedén megtalálhatja tehát az otthona arculatához, vagy az Ön stílusához leginkább illő termékeket, hiszen a maximális funkcionalitás nálunk nem zárja ki az igényes megjelenést.

Összefoglalva az elmondottakat akkor érdemes a Synego Rehau ajtó mellett döntenie, ha szeretné otthona szigetelési jellemzőit javítani, de ezt a gyártmányt ajánljuk Önnek abban az esetben is, ha megbízható, biztonságos, strapabíró és időtálló bejárati ajtót keres, mely megfizethető és igényesen kialakított külalak jellemzi.