ClickCease

PVC ajtók

A PVC ajtók kiváló ár-érték arányt kínálnak, ezért minden olyan esetben alkalmazhatóak, amikor számít a pénz, de nem akarja feláldozni a magas minőséget. A műanyag nyílászárók által nyújtott összes előny a PVC-ajtókkal is elérhető. Ez azt jelenti, hogy ésszerű pénzért nagyszerű szigetelést, nagy tartósságot, valamint az esztétikai lehetőségek nagyon széles skáláját kapja. A DUNALUX olyan lehetőségeket kínál, amelyeket nagyon változatos esztétika jellemez, a hagyományostól a modernig.

EkoLine panelek
Az EkoLine egy esztétikus ajtópanel kollekció. Lehetőséget nyújt többek között saját tervezésű ajtó létrehozására a legjobb szerkezeti megoldások megőrzésével.
EkoVitre üvegpanelek
Az EkoVitre több, mint stílus – biztonságot és nagyfokú energiahatékonyságot is jelent. A beépített panelek két VSG üvegtáblából állnak, ezek egyike homokfúvott mintával készül.
ClassicLine panelek
A kitöltés PVC fólia alapú, továbbá speciális, külső tényezőkkel szemben ellenálló lemez, ragasztó és poliuretán lemez felhasználásával készül.
PVC modell ajtók
Az ajtók kínálatunk legnépszerűbb ablak-ajtó rendszerei alapján készülnek. Vonzó árú alapmodellek és energiatakarékos prémium modellek egyaránt találhatók közöttük.
EkoGreen dombornyomott panelek
Az EkoGreen Zero5 panel az olasz stílust az ehhez a termékosztályhoz elérhető legmagasabb teljesítményparaméterekkel ötvöző termék.