ClickCease

Kiegészítők

Az ablakok szépségéhez és funkcionalitásához számos választható kiegészítő járul hozzá – például kilincsek, fogantyúk, ablakpárkányok, osztólécek, melegperemkeretek és szellőzők.

Keretek
Az általunk kínált melegperem olyan anyagból készül, amely megakadályozza a hőhidak kialakulását.
Kilincsek
Kínálatunkban modern alumínium ablakkilincsek szerepelnek impozáns négyzetes formával, továbbá egyszerű, funkcionális és kulcsos kilincsek is.
Osztólécek

Az üvegre ragasztott és a dupla üvegezésű egységek belsejébe helyezett muntin rudaknak köszönhetően lehetőséget kínálunk az ablakok hatékony…

Szellőzők

Légbevezetőink kétfokozatú, nyomásvezérelt, kézzel szabályozható légbevezetők, PVC ablakokhoz tervezve.

Takaróelemek

Takaróelem szetteket is kínálunk gazdag színválasztékban. Így az összkép megalkotásakor a legapróbb részletekre is ügyelhetünk.

Ablakpárkányok

Külső és belső ablakpárkányok széles választékát kínáljuk.

Fogantyúk

A fogantyúk az erkélyablakok elengedhetetlen kiegészítői. Innovatív alakjukat és formájukat láthatatlan rögzítési rendszer biztosítja.

Glass Barrier

A Glass Barrier üvegkorlát, az ún. franciaerkély magas ablakoknál jelent védelmet a kilátás eltakarása nélkül. Átlátszó vagy matt üvegből készül, magassága max. 1 m. A maximális…

SWISSPACER Air

Olyan üvegezés keretei, amelyek nagy légköri nyomáskülönbségeknek vannak kitéve, például légi szállítás vagy hegyvidéki telepítés következtében.