ClickCease

DunaluxAblak

ALUMÍNIUM BEJÁRATI AJTÓ

21-10 A

21-11 A

21-14 A

21-15 A

22-16 A

22-17 A

22-18 A

22-21 A

22-20 A

A műanyag bejárati ajtók mellett a modern architektúra világában egyre nagyobb teret nyer a különleges stílusvilágot képviselő alumínium ajtó is, melyen a hangsúly az alapvető funkciók ellátásán túl a megjelenésen, és a páratlan összhatáson alapul. Kivételes építészeti megoldásoknak szolgálnak alapanyagként a vizuális élmények érdekében, felhasználási módjának csupán a képzelet tud határt szabni.

 
 
Alumínium bejárati ajtó a modern stílius jegyében
 

Időtálló, modern és környezetbarát bejárati ajtót keres? Megtalálta!

Hosszútávú megoldás

Manapság már nem feltétlen szükséges körbejárni a nyílászárókat forgalmazó üzleteket, mielőtt kiválasztaná otthona egyik legújabb elemét. Hiszen online is könnyűszerrel tájékozódhat a legjobb ajánlatok között a modern bejárati ajtó kategóriájában is, ráadásul napjainkban óriási kínálat áll rendelkezésre ezen a téren.
Mindenkinek mások az egyéni preferenciái, igényei, elvárásai, stílusa, éppen ezért kínáljuk mi is a termékek széles választékát ügyfeleinknek. Fontos szempont lehet többek között, hogy olyan nyílászárókat találjanak vásárlóink, melyek hosszú éveken keresztül biztosítani tudják az elvárt minőséget és funkciókat. Ez nem véletlen, hiszen a gyakori ajtócsere rengeteg időt, pénzt és energiát emészthet fel, nem is beszélve a biztonságtechnikáról.

Ha Ön is szeretné elkerülni az ilyen jellegű problémákat és egy hosszútávú, biztos befektetést keres, akkor a Realtherm-nél garantáltan jó helyen jár. Ha megbízható bejárati ajtóra vágyik, akkor amit Ön keres nem más, mint a Realtherm által forgalmazott bármely alumínium bejárati ajtó!

Vegye fel velünk a kapcsolatot ajánlatkérő űrlapunkon keresztül, a város megjelölésével! 

Alumínium ajtó, a modern stílus jegyében

A Realtherm kínálatában szereplő minden alumínium bejárati ajtó, akárcsak műanyag társaik prémium kategóriát képvisel az építőipari, lakberendezési piacon, mindezt úgy, hogy árszabásunkat igyekszünk alacsonyan tartani, s minél több vásárlói igényt kielégíteni.

  • A Realtherm Alumínium bejárati ajtó különleges kialakításának hála úgy érezheti, a külső terek szinte már nappalija részét képzik, s páratlan lehetőségek nyílnak meg otthona arculatának alakításában.  
  • A letisztult, egyszerű, ám modern és stílusos ajtóprofilok különlegessége a hatalmas üvegfelület, mely kimunkálásának köszönhetően teljes biztonságot nyújt. 
  • A színválaszték, valamint a formavilág széles választéka az opciók végtelen palettáját kínálja fel az újdonságra vágyóknak. 
  • A XXI. századi elvárások jegyében kifejlesztett ajtószerkezet egyrészt hosszú évekig ellenáll a szélsőséges időjárásnak, s emellett tökéletes hő- és hangszigetelést is teremt. Ez az a pont, ahol az önkifejezés találkozik a funkcionalitással. Az alumínium bejárati ajtó, és egyéb panelajtók új korszakot nyitnak az otthonteremtésben.

alumínium bejárati ajtó

Élvezze Ön is az alumínium nyílászárók előnyeit!

Minden általunk forgalmazott alumínium ajtó tökéletesen illeszkedik a különösen alacsony energiaigényű épületek kivitelezéséhez, illetve remek választásnak bizonyulhatnak az energiamegtakarítás jegyében történő felújításhoz is, hiszen akár a hagyományos épületek architektúráját is rendkívüli módon képesek feldobni. Termékeink között, az ügyfeleink igényeihez igazodva található egyszárnyú, kétszárnyú ajtó, kifelé és befelé nyíló alumínium ajtó egyaránt.  

Tökéletes kombináció

Az alumínium ajtók remekül kombinálják a biztonságos megoldások, a maximális teljesítmény és a tervezési szabadság elemeit.  Lényegében minden nemű épülettípushoz nyugodtan alkalmazható technológiáról van szó, bátran kijelenthető, hogy az alumínium ajtó minden téren a magas színvonalat, és az esztétikumot képviselik.

Az alumíniumból készült fém bejárati ajtó esetében rögtön feltűnik, hogy egy könnyű szerkezetű, ám ugyanakkor rendkívül masszív gyártmányról van szó. A stabilitás egyszerre kínál védelmet a betörések és a használat következtében bekövetkező deformitások ellen. A hosszú élettartam ennek fényében már abszolút nem meglepő. Ezen kívül még egy igen fontos dolgot érdemes szem előtt tartani az alumínium bejárati ajtó megvételekor, mégpedig a környezetkímélő mivoltukat. Ez alapvetően az alumínium hosszú élettartamának és a könnyű újrahasznosításnak köszönhető.

Akárcsak a műanyag, a fém bejárati ajtók esetében sem elégszünk meg a tökéletesnél kevesebb hőszigetelési paraméterekkel. A legújabb technológiai eljárásoknak köszönhetően az általunk forgalmazott minden alumínium bejárati ajtó maximálisan kielégíti a hő- és hangszigeteléssel kapcsolatos elvárásokat. A hőszigetelés mellett a bejárati ajtók egy fontos aspektusa a szélállóság és a vízzárás, de a légáteresztőképesség is ide sorolható. Előbbi kettő szempont nem megfelelő kialakítása komoly anyagi és kényelmi problémákat okozhat. A Realtherm által forgalmazott minden fém bejárati ajtó garantáltan megfelel a legtöbb épülettípus és ügyfél igényeinek ezen a téren, hiszen minden termék szigorú minőségellenőrzésen esik át, mielőtt eljutnának a vásárlóhoz.

Modern bejárati ajtók

Az általánosabb kitekintő után érdemes azt is szemügyre venni, hogy a Realtherm, mely világszinten is kiemelkedő gyártók profiljait forgalmazza, milyen típusú modern bejárati ajtók megvásárlását ajánlja a maximális elégedettség érdekében.
Termékeink alapjául a méltán híres STAR és SUPERIAL alumínium ajtó rendszerek szolgálnak, melyek kiváló minőséget képviselnek a maguk nemében mind a funkcionalitás, mind az esztétikum és biztonságtechnika terén. 

 

modern bejárati ajtók

Teljesen egyedi kivitelben is kérheti új bejárati ajtóját!

Kiváló hő- és hangszigetelés

A STAR vagy SUPERIAL profilrendszerű alumínium bejárati ajtó kiváló választás, ha a hőszigetelés az elsődleges vásárlási szempontok között szerepel, így különösen ajánlottak ezek a típusok az alacsony energiaigényű épületek kivitelezéséhez, energiatakarékossági célú felújításokhoz. A szóban forgó termékcsaládokhoz tartozó bármely alumínium ajtó  maradéktalanul ki tudja elégíteni a hő-, és hangszigetelés kapcsán támasztott elvárásokat. Ugyanakkor amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a hőszigetelésen túl a hangszigetelés terén is remekel minden STAR és SUPERIAL profilú alumínium bejárati ajtó, ráadásul az időjárás viszontagságainak is hatékonyan ellenállnak az alapanyagoknak, kialakításnak köszönhetően. 

 

Könnyű szerkezet, többféle nyitási lehetőséggel

A STAR és SUPERIAL modern bejárati ajtók különleges módon ötvözik a masszív felépítést a könnyű szerkezettel és esztétikus formákkal. Ügyfeleink tetszés szerint választhatnak az egyszárnyú, kétszárnyú alumínium ajtó, netán a kifelé vagy befelé nyíló termékek közül egyaránt. Ennek köszönhetően voltaképp minden épülettípusban megállják helyüket, mindenki megtalálhatja a saját és otthona stílusvilágához leginkább illő darabokat. 

 

Nem mindennapi formavilágot képviselő alumínium bejárati ajtó

A modern bejárati ajtó legszembetűnőbb tulajdonságai ugyanakkor a kialakításban rejlenek, hiszen rejtett szárnyas panelajtókról beszélünk, melyek  tökéletesen eleget tesznek a modern kor építészeti elvárásainak és trendjeinek. Napjaink építészeti sajátosságai ugyanis a letisztult, egyszerű architektúrában öltenek testet, melynek kiemelt fókuszú eleme a szögletes formák előszeretettel való alkalmazása a változatos színvilággal karöltve.

 

Alumínium bejárati ajtó Debrecen

Egy fém bejárató ajtó rendkívüli módon javíthatja az ember közérzetét

 

Mindent egybevetve az esztétika oldaláról közelítve a témát, egy modern bejárati ajtó fontos feladata, hogy a kialakítás, színválaszték és formavilág összhangban álljanak egymással és persze otthonával. A Realtherm által forgalmazott minden típusú alumínium ajtó megannyi lehetőséget kínál az újdonságra vágyók számára. Az alumínium bejárati ajtó a mai építészeti trendek, a funkcionalitás és az önkifejezés metszéspontja az otthonteremtésben. Persze nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mindig az egyedi kívánságok és preferenciák a mértékadók e tekintetben, s mi igyekszünk is minden elvárást maximálisan teljesíteni. 

Részletesebb adatokért, és pontos paraméterekért tekintse meg a weboldalunkon található összehasonlító táblázatokat, vagy online is elérhető katalógusunkat, amiben minden általunk forgalmazott alumínium ajtó részletesebb termékleírását is megtalálhatja. 

Ha Ön is szeretne belevágni élete nagy projektjébe és megteremteni álomotthonát, de tanácstalan afelől, hogy mi lenne a legmegfelelőbb modern bejárati ajtó, akkor nálunk garantáltan jó helyen jár. Ha bármilyen kérdése van, vagy csupán érdeklődni szeretne ajánlatainkat illetően, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, és minden szakmai, vagy általánosabb jellegű kérdésre mihamarabb választ adunk. Keressen minket ajánlatkérő űrlapunkon keresztül, a város megjelölésével!